Gulrotsuppe med kokosmelk

Gulrotsuppe er en rask, enkel og smakfull middag. Enten som forrett eller hovedrett. Nyt den gjerne med godt brød.
20-40 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skjær løken i grove terninger. Stek løken i en stor kasserolle på medium høy varme sammen med olje og en klype salt og pepper. Riv hvitløk og ingefær oppi kasserollen og brun grønnsakene et par minutter.
  2. Kutt gulrøttene i store biter og ha i kasserollen sammen med kokosmelk og grønnsaksbuljong blandet med vann som anvist på pakken.
  3. Kok opp og la det koke til gulrøttene er møre (ca.10-15 minutter).
  4. Bruk en stavmikser i kasserollen til du får en jevn og fin suppe. Spe på med litt mer grønnsaksbuljong hvis konsistensen blir for tykk. Smak til med salt og pepper.
  5. Servér i skåler og topp gjerne med urter og en skvett kokosmelk hvis det er noe til overs.
  6. Nyt gjerne suppen sammen med godt, ristet brød.
Del på Facebook